IT-tjänster för företag

IT-tjänster för företag

Ibland strular tekniken, både för stora och små företag. Våra tjänster riktar sig mot mindre företag. Genom oss får ni en en lokal och pålitligt tekniker för en stabil IT-miljö. Låt oss hjälpa er tillbaka medan ni lägger tid på er verksamhet. Hjälpen får ni snabb och enkelt samtidigt som vi förebygger mot framtiden. Personlig tekniker på riktigt!

Att rekrytera personal är för många företag en stor och onödig kostnad. Kalmar Teknikhjälp erbjuder behovsanpassade lösningar till företag att hyra en konsult som säkerställer driften av IT-miljön. Tillsammans tittar vi på era behov och gör en plan för återkommande konsulthjälp. Vi har en gemensam målsättning att effektivisera er IT-miljö.

Smidigt, billigt och bekvämt!
Kalmar Teknikhjälp vill förenkla för företag att ha en stabil och säker IT-miljö. Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er!

Dator - Nätverk - Tillbehör

Är ert företag i behov av någon som kan hjälpa er med IT-frågor på regelbundna tider? Skaffa en personlig tekniker!
För att vara säker på att företagets anställda inte begränsas pga av ineffektiv IT kan företaget billigt och bekvämt hyra en kunnig IT-tekniker. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att säkerställa en stabil och fungerande IT-miljö för företaget. Tack vare dagens moderna IT-struktur har vår vardag och arbetsplats effektiviserats. Det många glömmer är att datorer och IT-system kräver underhåll. Det vanligaste förekommande problemet är att system körs utan översyn, vilket ofta leder till kostsamma driftstopp. Genom att anlita en Kalmar Teknikhjälp får ni en Personlig Tekniker som förstår just er verksamhet.

Säkerhet - Backup

Idag är det vanligt med virus och annan skadlig kod. Trots antivirusprogram och brandväggar drabbas företag av dessa skadliga koder. Ibland märks inte den skadliga koden alls medan i andra fall är de plågsamt märkbara. IT-brottslingar ligger i framkant och hittar ständigt nya sätt att lura in sig i vår IT-miljö. Detta leder till att det många gånger kan vara svårt att veta när man utsätter dator, e-post etc för risker. Vi utbildar ert företag i hur man kan minimera risker samt hur man på bästa möjliga sätt använder IT-utrustningen. Självklart är skräddarsys allt för er.
Smidigt, billigt och bekvämt!
Kalmar Teknikhjälp vill förenkla för företag att ha en stabil och säker IT-miljö. Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa er!

Rädda filer

Ibland är olyckan framme och det där som inte fick hända har precis hänt. Men räddningen kan finnas närmare än vad man tror. Hårdiskar går tillslut sönder, datorer tappas i golvet eller så har man bara råkat radera den där viktigaste mappen. Lugn, vi har räddat många kunders viktigaste filer och kan många gånger återskapa det förlorade materialet till en rimlig kostnad.

Vi lyckat arbete hjälper vi även till med att ta fram säkra rutiner för regelbundna backuper. Detta innebär att nästa gång olyckan är framme finns det en säker backup för snabb och smidig återställning. Detta sparar er tid och pengar!

Rädda och återskapa filer och bilder

Övriga tjänster

Tjänsterna anpassas efter era behov.
Hör av er så hittar vi, tillsammans, en lösning för just ert företag!

Office 365

Planering, uppsättning och installation. Möjliggör bättre samarbete och arbeta från molnet

G Suite

Googlekonto för företaget med alla dess fördelar. Molnlagring och otroligt bra samarbetsplattform

Hemsidor

Alla företag behöver en snygg och funktionel hemsida.

E-post

Fungerar e-posten så bra som ni önskar eller får i mer skäppost än önskvärt?

Digital Marknadsföring

Tillräcklig med kunder? Syns ni tillräckligt bra online?

Saknas något?

Saknas någon tjänst? Hör av er så har vi en dialog om hur jag kan hjälpa just ert företag

Kunder

Några företag som idag har bekvämare IT-miljö
Ny Grafisk profil

Snart lanseras det en ny webbplats med en ny grafisk design. Håll ögon en öppna och bli inte oroliga om sidan helt plöstligt inte ser ut som den gjorde innan.

Vill ni ha hjälp snabbt med tekniken?
Ring 0480-314 514